02 iulie 2010

Campanie de mediu

             Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec va fi în acest week-end prezentă în Mărginimea Sibiului, într-o amplă campanie de mediu împreună cu autorităţile locale din 10 comunităţi. Echipa Asociaţiei Române pentru Reciclare Rorec, va derula o amplă campanie de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE), în 10 comunităţi din judeţul Sibiu. Începând de vineri 2 iulie şi până duminică 4 iulie, echipele RoRec vor putea fi întâlnite atât la punctul fix de colectare DEEE amplasat în comuna Gura Rîului, cât şi în punctele mobile de colectare din comunele Cristian, Orlat, Sibiel, Vale, Sălişte, Amnaş, Galeş, Tilişca şi Rod. Toţi cetăţenii din aceste comunităţi, cât şi cei din localităţile din împrejurimi, ce vor alege să se debaraseze responsabil de aparatura veche sau defectă vor participa la o tombolă cu premii ce constau în aspiratoare şi cuptoare cu microunde Platinium, oferite de Romanel, membru afiliat RoRec.
        „Suntem încântaţi de felul în care au răspuns autorităţile locale din Orlat, Cristian, Gura Râului, Sălişte şi Tilişca invitaţiei noastre de a se alătura acestei campanii, primarii acestor comunităţi s-au implicat fără ezitare în demersul nostru de protejare a mediului şi a valorilor mărginene”, a declarat dl. Liviu Popeneciu, preşedintele Asociaţiei RoRec. „Prezenţa Asociaţiei RoRec în cadrul acestei campanii desfăşurate în Mărginimea Sibiului este motivată de dorinţa noastră de a implica populaţia într-un exerciţiu civic", a mai adăugat dl. Liviu Popeneciu. O astfel de campanie de colectare se desfăşoară pe data de 3 iulie 2010 şi în judeţul Timiş, în localităţile Săcălaz, Biled, Sandra, Lovrin, Sânicolau Mare, Jimbolia, Cărpiniş şi Beregsău Mare.
           Toţi cetăţenii care doresc să se debaraseze responsabil de aparatura stricată, sunt asteptaţi în punctele de colectare provizorii, special amenajate pentru această campanie în localitatea Orlat - vineri, orele 14 - 18, pe strada Gării lângă podul de peste râul Cibin şi sâmbătă, orele 14 - 18, la Remiza de Pompieri.
          Vino cu orice aparat electric vechi sau defect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu