07 mai 2010

Întâlnire cu reprezentanţi ai GAL-urilor şi ai agricultorilor din Mărginimea Sibiului



   
               În perioada 12 - 14 mai 2010 reprezentanţi ai Camerei de agricultura din Ille et Vilaine vor vizita judeţul Sibiu. Această vizită face parte dintr-un proiect de cooperare descentralizată conceput de Camera de agricultură şi Consiliul General din Ille et Vilaine în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia „Ille et Vilaine - Sibiu”. Obiectivul vizitei a fost stabilit în perioada în care se aştepta o lege a camerelor agricole şi viza cunoaşterea sistemelor de organizare agricolă din cele două ţari şi identificarea unor noi piste de cooperare în acest domeniu, între judeţul Sibiu şi departamentul Ille et Vilaine. Vor avea loc întâlniri cu factori responsabili cu dezvoltarea agricola şi rurală la nivel judeţean, cu reprezentanţi ai GAL-urilor şi, nu în ultimul rând, cu agricultori.
           Programul va cuprinde în judeţul Sibiu:
miercuri 12 mai - o zi de întâlniri la Sibiu, la Consiliul judeţean cu structurile administrative implicate în dezvoltare agricolă şi rurală, cu reprezentanţii GAL-urilor şi cu reprezentanţi ai agricultorilor din Mărginimea Sibiului.
joi 13 mai –  vizite la ferme şi întâlniri cu membrii GAL şi cu agricultori din partea de nord a judeţului.
vineri 14 mai - în aceeaşi formula ca în ziua precedentă, întâlnirile vor avea loc în partea de sud a judeţului.
        Recomandăm celor interesaţi sa participe la aceste evenimente, mai ales în ziua de 12.05. Pentru mai multe informaţii contactaţi Asociaţia „Ille et Vilaine - Sibiu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu