30 iulie 2012

PRIMĂRIA COMUNEI ORLAT LANSEAZĂ CONCURSUL “CEL MAI FRUMOS SPAŢIU DIN FAŢA CASEI” - EDIŢIA A III-A, 2012


             Amenajarea locului din faţa casei este un motiv de mândrie pentru mulţi locuitori din localitatea noastră, iar Primăria încurajează persoanele care au grijă de domeniul public şi de comunitatea în care trăim. Ca semn de apreciere pentru cei care doresc şi fac eforturi să trăim într-o localitate care să se poată compara cu orice loc din Europa, Primăria lansează şi în acest an concursul „Cel mai frumos spaţiu din faţa casei”.
             Concursul începe în data de 1 august, iar termenul limită pentru înscriere este 1 octombrie 2012. Persoanele care doresc să participe se pot adresa secretariatului primariei sau direct redacţiei ziarului local la adresa de e-mail primariaorlat@yahoo.com sau la tel. 0269571455. Doritorii să intre în concurs trebuie sa anunţe numele persoanei şi adresa, inclusiv numărul de casă unde poate fi verificat spaţiul amenajat şi eventual o fotografie a spaţiului amenajat, care trebuie să fie pe domeniul public (nu în curte sau pe proprietate). Procedăm în acest fel deoarece vrem să încurajăm cetăţenii să păstreze şi să îngrijească spaţiile din faţa caselor cât mai mult timp. În luna octombrie se va forma un juriu care va desemna pe data de 15 câştigătorii concursului.
              Premiile se vor acorda astfel:  locul I – o cantitate de 6 mc lemn construcţie,  locul II – o cantitate de 4 mc lemn construcţie,  iar locul III – o cantitate de 3 mc lemn construcţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu