10 august 2012

NOUTĂŢI PRIVIND ÎNVĂŢĂMÂNTUL ÎN ORLAT



           Nici aceastã varã nu va trece fãrã a observa ca se vor realiza lucrãri de reparaţii şi modernizãri la şcoala din comunã. Primãria Orlat se preocupã în continuare de asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru elevii comunei. Pe lângã lucrãrile care vor duce la extinderea spaţiilor destinate învãţãmântului local, prioritare vor fi reamenajarea curţilor la scoli, dotarea cu mobilier pentru ca copii noştri să se poată bucura de condiţii minime şi decente pentru invăţare.
       Şcoala este şi va fi mereu una dintre prioritãţile administraţiei locale. Suntem conştienţi cã trebuie sã le oferim copiilor cele mai bune condiţi ipentru a învãţa. Dacã avem pretenţii de la generaţiile viitoare, trebuie sã le creãm şi un mediu adecvat pentru a învãţa".


           Excursia premianţilor

      La final de an şcolar 2011/2012, elevii care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolarã şi extraşcolarã aparţinând şcolii cu clasele I-VIII „Ion Pop Reteganul” ORLAT, au fost recompensaţi de Primãria Comunei Orlat, cu sprijinul domnului primar, ing. Aurel GÂŢÃ,cu o excursie. Au participat peste 92 copii şi cadre didactice. Aceastã activitate, a avut ca scop vizitarea obiectivelor turistice: MANASTIREA COZIA, MANASTIREA  CURTEA DE ARGES, BARAJUL VIDRARU.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu