02 decembrie 2010

Şcoala veche, şcoală nouă

           Şi anul acesta alocarea de fonduri pentru reparaţiile la clădirea şcolii vechi a fost substanţială, astfel clădirea începe să arate acum...ca nouă ! Echipa de constructori condusă de dl. ing. Gheorghe Păuşescu a realizat lucrările în termen, iar în imaginea de faţă se pot vedea atât condiţiile dificile de lucru ( înălţime foarte mare ), cât şi aspectul actual şi cel de dinainte al clădirii .
           La fiecare început de an şcolar mă gândesc dacă micuţii locuitori ai comunei noastre se vor bucura de condiţii mai bune de învăţat. Trebuie să creăm condiţii civilizate în unităţile de învă- ţământ, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie şi de sprijinul cadrelor didactice şi al conducerii şcolii, şi nu în ultimul rând al părinţilor. Din partea primăriei există o disponibilitate totală pentru a sprijini orice acţiune care vizează elevul. Tocmai din acest motiv vor continua acţiunile de sprijinire a celor care sunt preocupaţi de binele elevilor.
          În anul şcolar 2010 - 2011 se vor asigura elevilor noştri condiţii mult mai bune, astfel s-a refăcut şarpanta (acoperişul) clădirii, iar acum partea de zugrăveală a clădirii vechi a şcolii. Întotdeauna se poate mai bine, mai ales când vine vorba despre şcoală. Lucrările de reabilitare nu sunt încă finalizate în totalitate. În momentul de faţă se definitivează zugrăveala exterioară.
          Le mulţumim tuturor celor implicaţi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu